Drie weken thuis

We zijn nu 3 weken thuis. Lucas begint steeds vrijer te worden en minder bang voor alle dingen die hij niet kent. Hij is aardig aan het ondernemen en laat zich steeds meer zien. Hij is non stop aan het vertellen. Achter zijn keybord zingen is toch wel favoriet. Hij zingt dan uit volle borst. Muziek vindt hij erg leuk. Tijdens het spelen op zijn keybord kijkt hij ook of hij een volleerd musicus is. Gisteren zijn we naar het zwembad geweest. Bij het zien van de tas met zwemkleding riep hij heel hard:”Nee zwemmen,badje”. Maar toen hij het zwembad zag wilde hij heel snel erin en niet meer eruit. De nederlandse woordjes komen ook steeds meer. In Arcen stenen gooien in de Maas vond hij ook het einde. Hij keek zijn ogen uit naar het water en de boten. Hij riep maar: “water en water in het chinees”. En daarna natuurlijk een lekker ijsje. Via google vertaler hebben we met hem in korte zinnetjes kunnen communiceren in het chinees. Dit gaf een grote glimlach. Niet alles was duidelijk maar grote lijnen wel. In de provincie Gansu spreken ze voornamelijk het dialect.

5 reacties op “Drie weken thuis

 1. Hoi Natacha en Bart Lucas Valerie

  Wat leuke fotos fijn dat het goed gaat Valarie wat is Mama aan het maken en is het goed gelukt ?
  Groetjes Annij

 2. Hallo Allemaal,

  Wat leuk om weer wat foto’s te zien! Ik had al een aantal keren gekeken op jullie site, ja en vandaag staan er weer wat foto’s en een verslagje op! Aan de foto’s kun je al zien dat het erg goed met jullie gaat. Wat een gezelligheid samen bakken, plantjes water geven, spelen met de AH winkel! En wat leuk dat Lucas zo van zingen en muziek houdt.
  Valerie je kunt al zien dat jij Lucas al heel veel geleerd hebt! Je bent echt een hele grote zus!

  Geniet van het mooie weer wat ze ons voor volgende week beloofd hebben en tot het volgende berichtje.

  Groetjes Jop, Kes, Gian en Anke

 3. Hoi Natscha, Bart, Valerie en Lucas,

  Wat een schattig, lief jongetje die Lucas. Wat leuk dat hij zo van muziek houdt en dat hij plezier heeft in het zwembad. Jullie zien er allemaal goed en ontspannen uit op de foto’s.
  Geniet maar van het mooie vakantieweer.

  Liefs van Diny

 4. Heej Natascha, Bart, Valerie en Lucas….
  wat een mooie foto’s….wens jullie heel veel geluk met elkaar…!
  groetjes!! Leony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>