10 reacties op “Foto’s

 1. Hallo,

  Wat een mooi manneke!! Daar mogen jullie allemaal trots op zijn. En Valerie straalt zoveel geluk en blijdschap uit. Fantastisch om jullie allemaal te zien stralen.

  Groeten van Joris, Lonneke, Veerle en Stef

 2. lief mannetje hoor! en ook heel erg schattig ik ben heel blij voor jullie en ook voor ons natuurlijk.het valt best wel mee met het hazenlipje gelukkig maar!ik hem snel te zien. liefs eline.

 3. Wat een leuk foto’s! En wat een mooi manneke die Lucas!
  Kes zegt: ohhh ik vind dat een schattig jongetje. En wat heeft dat jongetje een mooi auto!
  Groetjes Anke en Kes

 4. He hallo landgenoten, ;-)
  Wat een mooie kerel , meneer de directeur !! Hoop dat het jullie goed vergaat en dat jullie aan elkaar kunnen wennen. Wij gaan morgen met z n 3-en naar de dierentuin.
  Heel veel plezier en tot in beijing!!

 5. Wat een geweldig jongetje en zo mooi! Hij kijkt zo ontspannen. Een echte kanjer. Reacties hier van pa/ma van der Velden en Esther van Dalen even zo. Gefeliciteerd namens hun. Erg leuk om de foto’s van jullie samen te zien. Dat doet weer goed. Ik zal morgenochtend juf Wil vertellen dat er een berichtje voor haar en de kinderen staat. We zien uit naar het volgende verslag en foto’s.

  Liefs, Eric, Veronique, Eline en Victor

 6. Wat een schattig mooi mannetje !
  Nu is het gezinnetje compleet, Valerie zal wel trots zijn met zo’n broertje.
  Geniet maar van het samenzijn en veel geluk samen.

  Groetjes,
  Geert, Astrid, Michael en Melissa

 7. Ohhhh wat geweldig zeg, jullie zoon en broertje dan eindelijk bij jullie! En wat een ontzettend lief briefje van Valerie. Geef haar maar een groot compliment van ons, ik vind het heel knap van haar.
  En geef je haar door dat Yarrèl van groep 2/3 haar broertje ook erg lief vindt. Hij hoopt dat hij ook kan voetballen :-)

  Geniet nog maar flink van en met elkaar,

  xx

 8. Hallo

  Wat geweldig om jullie met z’n viertjes te zien!
  Wat een leuk mannetje is die Lucas en hij kijkt ook heel ontspannen en blij, wat fijn! En Valerie is al zo groot en kijkt zo trots! Erg leuk om jullie verhalen te lezen en foto’s te zien. Succes met alles. We denken aan jullie!

  Liefs, Ralph, Mieke, Britt, Anne en Isa

 9. Hoi Bart en Natascha, Valerie en Lucas,

  Wat een mooie foto. Echt een bijzonder moment!
  Zoals Valerie stralend kijkt, trots op haar kleine broertje Lucas. En mama die straalt en geniet van Lucas en Valerie. Echt geweldig om te zien.

  Groetjes Frank, Nicole, Vincent, Michelle en Martinique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>